Taaltips · 17. februari 2020
In deze serie blogs geef ik je tips om veel gemaakte taal- en spelfouten te voorkomen. Deze blog gaat over het verschil tussen "jou" en "jouw".
Taaltips · 13. februari 2020
In deze serie blogs geef ik je tips om veel gemaakte taal- en spelfouten te voorkomen. Deze blog gaat over het verschil tussen "gebeurd" en "gebeurt".
03. februari 2020
"Wat voor soort tekstschrijver ben jij?" Die vraag is me in de afgelopen twee maanden meerdere malen gesteld. Ik ging op onderzoek uit naar de verschillende soorten tekstschrijvers die er zijn. In deze blog lees je meer.
27. januari 2020
Een mooie kant van zelfstandig ondernemen is de weg naar creativiteit en inspiratie. Een paar weken geleden werd mijn creativiteit aangewakkerd door een bijzondere ontmoeting tijdens een wandeling. In deze blog lees je daarover meer.
20. januari 2020
Ik kwam erachter dat mijn kaken mij vertellen dat mijn leven nog niet helemaal in balans is. Hoe ik dat weet en wat ik eraan doe? Dat lees je in mijn nieuwe blog.
ondernemen · 13. januari 2020
Mijn vader was zijn leven lang ondernemer. Hij wist als geen ander hoe hij zijn bedrijf succesvol kon maken. Wat ik van hem heb geleerd, lees je in deze blog.
03. januari 2020
In deze blog neem ik je mee op mijn weg naar nieuwe keuzes. Welke tips hebben mij geholpen bij mijn besluit om als ZZP'er verder te gaan? Lees ze hier!
23. december 2019
In deze blog vertel ik je over mijn pad van 2019 en 2020. Een beetje terugblikken, een beetje vooruitkijken.
26. augustus 2018
Het is gedaan met de vakantiemodus! In deze blog lees je waar we de afgelopen maand zó druk mee zijn geweest, dat zelfs het schrijven van een nieuwe blog erbij in schoot.
19. juli 2018
We zijn er. Na een jaar dromen, maanden voorbereiden, weken inpakstress en twee dagen reizen was gisteren het moment daar dat we de auto konden uitstappen en konden zeggen dat we thuis zijn. Nou ja, voorlopig dan. We zullen niet de volledige vier maanden op dezelfde plek verblijven, maar de komende maand wonen we bij een lieve familie met twee koddige hondjes in de buurt van Killarney, Ierland. Nog geen week geleden vroeg mijn goede vriendin Neeltje me wat ik nou als eerste zou gaan doen als we...