Teksten schrijven · 19. augustus 2020
Heb jij wel eens last van een writer's block? In deze blog geef ik je 5 tips die je writer's block oplossen.
Teksten schrijven · 23. juli 2020
Hoe schrijf je een correcte tekst? In deze blog geef ik je 5 tips die je naar een perfect eindresultaat leiden.
Teksten schrijven · 16. juli 2020
Wil jij een weten hoe je een woest aantrekkelijke tekst kunt schrijven? Bekijk dan deze 5 tips. Binnen no-time heb jij een pakkende, onweerstaanbare tekst op papier.
Persoonlijk · 10. juni 2020
Sinds kort heb ik een nieuwe trots: een vijfbakkige moestuin. Hoe dat moestuinieren me tot nu toe bevalt, lees je in deze blog.
Taaltips · 18. mei 2020
De waarschuwingsborden vliegen je tegenwoordig om de oren. Maar zijn ze ook allemaal correct? Je leest erover in mijn volgende blog.
Persoonlijk · 08. mei 2020
In maart vertrokken we naar Nieuw Zeeland voor een fietsreis van 10 weken. Het fietsen duurde slechts 2,5 week, de lockdown 4. In deze blog vertel ik je over onze ervaringen.
Taaltips · 17. februari 2020
In deze serie blogs geef ik je tips om veel gemaakte taal- en spelfouten te voorkomen. Deze blog gaat over het verschil tussen "jou" en "jouw".
Taaltips · 13. februari 2020
In deze serie blogs geef ik je tips om veel gemaakte taal- en spelfouten te voorkomen. Deze blog gaat over het verschil tussen "gebeurd" en "gebeurt".
03. februari 2020
"Wat voor soort tekstschrijver ben jij?" Die vraag is me in de afgelopen twee maanden meerdere malen gesteld. Ik ging op onderzoek uit naar de verschillende soorten tekstschrijvers die er zijn. In deze blog lees je meer.
27. januari 2020
Een mooie kant van zelfstandig ondernemen is de weg naar creativiteit en inspiratie. Een paar weken geleden werd mijn creativiteit aangewakkerd door een bijzondere ontmoeting tijdens een wandeling. In deze blog lees je daarover meer.

Meer weergeven